Er is iets misgelopen.

+

Het is niet mogelijk je aanvraag te behandelen.

Maak deel uit van de eve familie!

+

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van exclusieve aanbiedingen, nieuwe producten en slaaptips.

 • het team

  Bij eve geloven we dat iedere goede dag start met de nacht ervoor, met goede slaap. We zijn een hecht team dat zich focust op de best mogelijke slaap, iedere nacht.

 • Jas Bagniewski
  CEO

  Jas is de oprichter en de Chief Executive Officer van eve. Hiervoor heeft Jas verschillende senior posities gehad bij grote merken, zo heeft hij bijvoorbeeld het mode platform Zalando in de UK enorm geholpen en senior management posities gehad bij Citydeal en Groupon in de UK. Voordat hij in e-commerce aan de slag is gegaan heeft Jas als consultant gewerkt in de financiële dienstverlening voor Accenture.

 • Nu Chief Operating Officer en medeoprichter van eve Sleep. Felix heeft hiervoor gewerkt als Vice President voor Rocket Internet en als Head of Zalando UK. Hij is gestart in key project management posities met ITV en Diageo voordat hij is begonnen in de wereld van de start-ups. Hier heeft hij onder anderen een visgerei start-up en het Indiase mode platform Jabong gelanceerd.

  Felix Lobkowicz
  COO
 • Abid Ismail
  CFO

  Abid is een oprichter en Chief Financial Officer bij eve. Hiervoor was hij de CEO bij Axelos, een internationaal beste praktijk gezamenlijke onderneming tussen het UK kabinet en Capita Plc. Hier heeft hij gezorgd voor een groei van ruim 80 werknemers. Ook heeft hij voorheen gewerkt als een Assistant Director voor Ernest and Young waar hij expert financieel advies gaf aan zowel de privé als openbare sector.

 • Oprichter en Chief Marketing Officer, Kuba heeft voorheen gewerkt als Head of Sports Marketing bij Channel 4 waar hij de multi-award winnende 'Superhuman Paralympics' campagne heeft opgezet. Daarnaast heeft hij zijn eigen in-house creative agency - 4 Creative.

  Kuba Wieczorek
  CMO
bekijk het volledige team

wil jij bij eve werken?

Bij eve zijn we altijd op zoek naar collega's die goede zelfstarters zijn, een verschil willen maken en het tempo van een snel groeiend bedrijf kunnen bijhouden. We zijn op dit moment nog een klein team van vriendelijke jonge collega's die graag hard werken en allemaal achter het merk staan. Natuurlijk hebben we ook een hoop plezier!

Ben jij ambitieus en geweldig in wat je doet? Dan horen we graag van je.

solliciteer hier

neem contact met ons op

Veilig bestellen

Gemakkelijk aankopen

Snelle levering