Er is iets misgelopen.

+

Het is niet mogelijk je aanvraag te behandelen.

de eve topper

Een luxe topper, ideaal als je nog niet helemaal toe bent aan het vervangen van je huidige matras. Vijf centimeter ademend schuim van de beste kwaliteit, voor het ultieme comfort en een verbeterde nachtrust.

{{ finalPrice }}

GRATIS
LEVERING

3 JAAR
GARANTIE

30 NACHTEN

OP PROEF

Volledige specificaties

Land van herkomst

De eve topper is ontwikkeld door de meest vooraanstaande designers in Londen en wordt gemaakt in onze fabriek in Duitsland.

Bekleding

  • Ultra-ademende stof: 98% polyester, 2% polypropyleen

De evecomfort® foamlaag 

  • 2cm verkoelend open-cel technologie schuim; 30 keer meer ademend dan regulier traagschuim
  • CertiPUR® gecertificeerd en getest volgens Britse en Europese kwaliteitsnormen

Basisschuim

  • 3cm veerkrachtig reflex basisschuim

Keurmerken

Voor een veilige en gezonde nachtrust, hebben al onze schuimmaterialen het CertiPur® keurmerk. De hoes is Oeko-Tex® Class I gecertificeerd.

5cm verandert alles

5cm verandert alles

De topper bestaat uit vijf prachtige centimeters schuim die voelen alsof je op een wolk slaapt. De eerste twee centimeter zijn gemaakt van hetzelfde magisch zachte en veerkrachtige evecomfort®-schuim als het matras. Het is super cool (ongeveer 30 keer meer ademend dan traditioneel geheugenschuim) en heeft een innovatieve schuimstructuur voor langdurig comfort.

De onderste drie centimeter is gemaakt van een ultra-veerkrachtig basisschuim dat je lichaam de ondersteuning biedt die het nodig heeft wanneer je matras je niet (meer) de steun geeft die je verdiend.

 

fris als een hoentje

fris als een hoentje

Vaarwel allergieën, vaarwel niezen. De hoes van ons topmatras is gemaakt met een polyester 2-afmetingen, zacht en uitrekbaar. Het is hypoallergeen, gemaakt om lang mee te gaan en zonder schadelijke chemicaliën. Het evecomfort® schuim dat ook in onze matrassen wordt gebruikt, verspreidt de warmte van het lichaam en transporteert vocht - voor een koele, verfrissende ochtend. En als je besluit dat de topper zelf wel aan verfrissing toe is, hoef je alleen de bovenkant van de hoes te openen en deze in uw machine te schuiven voor een wasbeurt op 40°C.

altijd onderweg? geen probleem!

altijd onderweg? geen probleem!

Ga je van huis naar huis? Van appartement naar appartement? De topper geeft je de perfecte balans tussen vrijheid en comfort. Rol het op, pak het onder je arm en ga ergens anders slapen!

Daarnaast hebben we ook gedacht aan een niet-slip voering. Waardoor, als je 's nachts beweegt, je topper niet wegglijd van je matras.

gratis levering
Tot snel
Ontdek meer

Wij bezorgen zonder gedoe gratis aan huis. Het pakket wordt per koerier bezorgd. Je bedje is dus gespreid!

Je kan alle details vinden op onze leveringspagina.

3 jaar garantie
We staan voor je klaar
Ontdek meer

Bij eve zijn we trots op de duurzaamheid van onze producten - mocht er iets misgaan dan staan we voor je klaar. Meer informatie kan je vinden op onze garantiepagina.

30 nachten proef
Leer ons kennen
Ontdek meer

We geven je 30 nachten om er zeker van te zijn dat de topper perfect is voor jou. Als je niet 100% gelukkig bent met je topper en je wil deze retourneren betalen we je het bedrag zonder problemen terug. We zijn er zeker van dat, wanneer je de topper hebt, je deze nooit meer kwijt wil. 

Je kan de details vinden op onze thuis proberen pagina. 

zorgeloos retour
Wij halen de topper gratis op
Ontdek meer

Wij geloven er in dat het retourneren van een product net zo makkelijk moet zijn als het aankopen.

Wanneer je niet tevreden bent met de topper dan kom we dit gratis weer ophalen vanuit de slaapkamer en krijg je het volledige aankoopbedrag teruggestort. De topper kan in iedere conditie worden teruggestuurd (wij weten dat het er niet altijd meer gloednieuw uit kan ziet na een aantal nachten slapen) en je hoeft je geen zorgen te maken over het terug stoppen in de originele verpakking.

Voor meer informatie, ga naar onze retour pagina.

scoort 4.7/5 op basis van 1241 reviews

Bekijk onze reviews

de eve ervaring

Vind de ideale partners voor jouw eve matras met de rest van ons startpakket.

de eve ervaring

jouw matras is in de winkelwagen

the perfect partners Compliment your new eve mattress with our other great products

Veilig bestellen

Gemakkelijk aankopen

Snelle levering