Er is iets misgelopen.

+

Het is niet mogelijk je aanvraag te behandelen.

het eve babymatras

Het perfecte babymatras voor baby’s en kinderen tot en met 6 jaar. Handgemaakt met liefde in de UK en beschikbaar in twee formaten. Bij eve geloven we dat iedereen een perfecte start van de dag verdient, dat geldt dus natuurlijk ook voor de kleine.

+

Gratis levering, retour & thuis uitproberen

 • Levering - we leveren in Nederland en België binnen 5 werkdagen tot aan je voordeur, helemaal gratis.
 • Thuis proberen - we geven je 30 nachten de tijd om het matras uit te proberen. Indien je niet 100% tevreden bent over hoe de kleine slaapt op de nieuwe matras dan komen we deze kosteloos weer ophalen en krijg je het volledige aankoopbedrag van ons terug.
+

5 jaar garantie

 • We geven 5 jaar garantie op het babymatras. Mocht er binnen deze periode iets mis zijn dan krijg je gewoon een nieuwe, geen tranen of driftbuien nodig.
+

The Lullaby Trust

 • Omdat wij geloven dat iedereen een perfecte start van de dag verdient, werken we samen met The Lullaby Trust om een goede nachtrust te promoten. The Lullaby Trust is een Engels goed doel met als doelstelling om onverwachte ongelukken met kinderen te voorkomen en daarnaast een gezonde leefstijl te bevorderen.

Kopen

Selecteer je maat

jouw matras is in de winkelwagen

de beschermer

Het perfecte matras verdient de gepaste bescherming. Onze beschermer combineert zacht biologisch katoen met een Neotherm® membraan, dat tegelijkertijd waterdicht en ademend is.

eenvoudige keuze

Gemaakt voor comfort, ondersteuning en duurzaamheid voor jouw kind's eerste jaren. Klik op de lagen aan de rechterzijde om uit te vinden wat de kenmerken zijn van het eve babymatras.

+

Beschikbaar in standaard formaten

 • De eve babymatras is beschikbaar in twee formaten: 120 x 60cm en 140 x 70cm. Met een dikte van 10cm is geen van beide gevoelig voor doorzakken of kuilvorming.
 • De matrassen zijn volledig getest en voldoen aan EU veiligheidsnormen voor baby- en kindermatrassen: BS1877:-10:2011+A1:2012 en BS7177:- 2008+A1:2011.

Specifications

Land van herkomst

eve babymatrassen zijn ontwikkeld door de meest vooraanstaande designers in Londen en worden gemaakt in onze fabriek in Groot Brittanië.

Cover

 • De cover is wasbaar in de wasmachine op maximaal 60° C. Wij raden aan om de cover op natuurlijke wijze te laten drogen.100% polyester spreider stof om luchtcirculatie en het ademen van de matras te bevorderen. Daarnaast helpt het ook met het reguleren van de baby’s lichaamstemperatuur.
 • 100% polyester spreider stof aan de zijkanten om luchtcirculatie en het ademen van de matras maximaal te bevorderen.
 • Kern

 • Een kern van individuele pocketveren omhuld door schuim met een hoge dichtheid.
 • Het schuim voldoet aan alle vereiste voorwaarden Britse en Europese kinderdagverblijf standaarden. Het is een hoog veerkrachtig schuim met een dichtheid van 28kg/ m3.
 • De PVC protector helpt tegen ongelukjes en vlekken.
 • Ons schuim is Certi-PUR gecertificeerd, hiermee ben je er zeker van dat er geen chemische stoffen aanwezig zijn in de baby matras.

  in veilige handen

  Bij eve gebruiken we alleen de allerbeste materialen. Daarnaast zorgen we er altijd voor dat al onze producten grondig zijn getest en onderzocht, om er zeker van te zijn dat ze vrij zijn van giftige stoffen en veilig zijn voor gebruik. Dit zijn onze keurmerken:

  +

  BPA British Baby Products Association & ENPC European Nursery Products Confederation

  • We zijn lid van de British Baby Products Association & European Nursery Products Association voor productinnovatie en -kwaliteit, omdat we staan voor productkwaliteit en veiligheid.
  +

  Getest en goedgekeurd in de UK en EU

  • Onze producten voldoen aan de volgende veiligheidsreguleringen: BS 1877-10:2011+A1:2012 en BS 7177-2008+A1:2011 standaarden. Deze nummers staan vooral voor één ding: ons product is veilig voor gebruik, volgens UK en EU wetgeving.
  +

  CertiPUR®

  • Ons schuim heeft het CertiPUR® keurmerk, voor testen en analyses voor milieu, gezondheid en veiligheid. Je kunt er dus vanuit gaan dat er geen rare giftige stofjes in het schuim zitten.
  +

  cairfull® 3D stof innovatie

  De Cairfull® 3D stof technologie is een zachte, ademende stof innovatie die bestaat uit twee lagen die door losse onderdelen worden verdeeld. Het ademt 400 keer beter dan reguliere matrashoezen.

  +

  Temperatuur- & vochtregelaar

  • De gaatjesstructuur zorgt voor luchtcirculatie van boven naar beneden en andersom. Het geleid vocht subtiel weg en zorgt dat warmte gelijk verdeeld wordt, waardoor je baby's lichaamstemperatuur precies goed blijft. En een goede temperatuur 's nachts, betekent een betere nachtrust voor de kleintjes.
  +

  Wasbaar & sneldrogend

  • De hoes is wasbaar op 60°C en droogt snel.

  Veilig bestellen

  Gemakkelijk aankopen

  Snelle levering