Er is iets misgelopen.

+

Het is niet mogelijk je aanvraag te behandelen.

twee perfecte matrassen
één simpele keuze
kies

de pocketvering matras

Ons luxe pocketvering matras heeft 675 pocketveren per vierkante meter om je te voorzien van de perfecte hoeveelheid in ondersteuning - zelfs voor degene met een zwaardere bouw of koppels met verschillende lichaamstypes.

De pocketvering matras wordt gemaakt in de UK en wordt (op dit moment) geleverd binnen 20 werkdagen. Daarnaast houd de matras je koel, de perfecte oplossing voor iedereen die het snel heet krijgt tijdens het slapen. Gebouwd om de tijd te doorstaan met een mix van natuurlijke vezels zoals zijde, wol en katoen. En hebben we al gezegd dat de details met de hand worden afgewerkt?

De pocketvering matras wordt plat geleverd en is direct klaar voor de eerste nacht slaap.

ontdek meer
of

de traagschuim matras

Ons nieuwe generatie traagschuim matras reageert op unieke wijze op jouw lichaam, hierdoor voel je de tegendruk op alle juiste plekken. Om de warmte tegen te gaan die geassocieerd wordt met traagschuim hebben we een verkoelende laag aangebracht die dertig keer meer ademend en luchtdoorlatend is dan gewoon schuim.

Een van de voordelen van traagschuim is dat dit alle beweging van een bedpartner absorbeert, zo blijf je altijd fijn liggen, zelfs met een actieve slaper. We brengen de traagschuim matras direct tot aan de voordeur, vacuüm verpakt en netjes in een handige verpakking met een standaard levering van 2 tot 3 werkdagen.

ontdek meer

wij staan voor je klaar

100 nachten thuis uitproberen

We geven je 100 nachten de tijd om er zeker van te zijn dat de matras goed bij jou past. Ben je niet 100% tevreden dan komen we de matras gratis ophalen en krijg je het volledige aankoopbedrag teruggestort.

10 jaar garantie

Beide matrassen komen met een uitgebreide 10 jaar garantie. Wanneer je problemen ervaart met de matras door fouten tijdens de productie binnen de 10 jaar garantie dan ruilen we deze gewoon om voor een nieuw exemplaar. Zo simpel is het.

gratis levering & retour

We leveren beide matrassen helemaal gratis. De traagschuim matras kan geleverd worden binnen 2 werkdagen. Het leveren van de pocketvering matras duurt momenteel iets langer, ongeveer 20 werkdagen. Het retourneren van de matrassen is natuurlijk ook gratis.

Veilig bestellen

Gemakkelijk aankopen

Snelle levering