Er is iets misgelopen.

+

Het is niet mogelijk je aanvraag te behandelen.

Maak deel uit van de eve familie!

+

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van exclusieve aanbiedingen, nieuwe producten en slaaptips.

twee perfecte matrassen, één simpele keuze
kies

de pocketvering matras

Ons luxe pocketvering matras is gemaakt met het perfecte aantal premium veren voor de ultieme balans tussen comfort en ondersteuning.

De eve pocketvering matras is gemaakt in de UK en de details zijn met de hand afgewerkt. Levering vindt plaats binnen 5 werkdagen. Super comfortabel en gecreëerd om de tijd te doorstaan. Als je van een matras houdt met dat extra beetje vering dan is dit gemaakt voor jou.

ontdek meer
of

de traagschuim matras

Ons nieuwe generatie traagschuim matras reageert op jouw beweging waardoor dit alle juiste ondersteuning biedt waar je dit nodig hebt.

Naast dat de matras hypoallergeen is bevat deze een verkoelende laag die 30% meer ademt dan ander traagschuim. De matras wordt direct tot aan de voordeur geleverd en is vacuüm verpakt in een handige verpakking. Er is zelfs een optie voor levering binnen 2 werkdagen.

ontdek meer

wij staan voor je klaar

100 nachten thuis uitproberen

We geven je 100 nachten de tijd om er zeker van te zijn dat de matras goed bij jou past. Ben je niet 100% tevreden dan komen we de matras gratis ophalen en krijg je het volledige aankoopbedrag teruggestort.

10 jaar garantie

Beide matrassen komen met een uitgebreide 10 jaar garantie. Wanneer je problemen ervaart met de matras door fouten tijdens de productie binnen de 10 jaar garantie dan ruilen we deze gewoon om voor een nieuw exemplaar. Zo simpel is het.

gratis levering & retour

We leveren beide matrassen helemaal gratis. De traagschuim matras kan geleverd worden binnen 2 werkdagen. Het leveren van de pocketvering matras duurt iets langer, ongeveer 5 werkdagen. Het retourneren van de matrassen is natuurlijk ook gratis.

Veilig bestellen

Gemakkelijk aankopen

Snelle levering