Er is iets misgelopen.

+

Het is niet mogelijk je aanvraag te behandelen.

twee perfecte matrassen, één simpele keuze
kies

het pocketvering matras

Ons luxe pocketvering matras is gemaakt met het perfecte aantal premium veren voor de ultieme balans tussen comfort en ondersteuning.

Het eve pocketvering matras is gemaakt in de UK en de details zijn met de hand afgewerkt. Levering vindt plaats binnen 5 werkdagen. Super comfortabel en gecreëerd om de tijd te doorstaan. Als je van een matras houdt met dat extra beetje vering dan is dit gemaakt voor jou.

ontdek meer
of

het traagschuim matras

Ons nieuwe generatie traagschuim matras reageert op jouw beweging waardoor dit alle juiste ondersteuning biedt waar je dit nodig hebt.

Naast dat het matras hypoallergeen is bevat dit een verkoelende laag die 30% meer ademt dan ander traagschuim. Het matras wordt direct tot aan de voordeur geleverd en is vacuüm verpakt in een handige verpakking. Er is zelfs een optie voor levering binnen 2 werkdagen.

ontdek meer

wij staan voor je klaar

100 nachten thuis uitproberen

We geven je 100 nachten de tijd om er zeker van te zijn dat het matras goed bij jou past. Ben je niet 100% tevreden dan komen we het matras gratis ophalen en krijg je het volledige aankoopbedrag teruggestort.

10 jaar garantie

Beide matrassen komen met een uitgebreide 10 jaar garantie. Wanneer je problemen ervaart met het matras door fouten tijdens de productie binnen de 10 jaar garantie dan ruilen we het matras gewoon om voor een nieuw exemplaar. Zo simpel is het.

gratis levering & retour

We leveren beide matrassen helemaal gratis. Het traagschuim matras kan geleverd worden binnen 2 werkdagen. Het leveren van het pocketvering matras duurt iets langer, ongeveer 10 tot 12 werkdagen. Het retourneren van de matrassen is natuurlijk ook gratis.

Veilig bestellen

Gemakkelijk aankopen

Snelle levering