Er is iets misgelopen.

+

Het is niet mogelijk je aanvraag te behandelen.

eve thuis proberen

eve thuis proberen

We zijn er zo zeker van dat je net zo verliefd wordt op onze producten als wij dat we je uitnodigen om onze producten thuis te proberen. Je krijgt al je geld terug als dit niet zo blijkt te zijn - zonder problemen en zonder verborgen kosten.

100-nachten matras proberen

100-nachten matras proberen

We sturen onze mattrassen naar je huis en geven je tot 100 nachten om te beslissen of het eve matras perfect voor je is. 

Je hoeft het matras niet in het plastic te houden - gewoon slapen zoals je normaal zou doen. Maar dan beter. Je hoeft ook niet de doos te bewaren tijdens de proefperiode. En geen zorgen, als het matras per ongeluk beschadigd is door het dagelijkse leven, nemen we het nog steeds terug. 

Meer informatie kan je vinden op onze algemene voorwaarden pagina. 

30-nachten topper proberen

30-nachten topper proberen

We geven je 30 nachten om te beslissen of de eve topper een blijvertje is. 

Je hoeft alleen het plastic te verwijderen en je klaar maken voor een goede nachtrust. De 30-nachten proefperiode begint wanneer de topper is geleverd, niet wanneer je besteld, zodat je maximaal de tijd hebt om elkaar te leren kennen. 

Niet 100% gelukkig? Dan halen we de topper gratis weer op. Laat ons even over de telefoon of via een mailtje weten, en we komen langs wanneer dat jou uitkomt. Je krijgt je geld terug - volledig, zonder verborgen kosten. 

30-nachten kussen proberen

30-nachten kussen proberen

We geven je 30 nachten om het eve kussen thuis te proberen. Je 30-nachten proef periode begint wanneer je kussen is geleverd, niet wanneer je deze besteld. 

Om volledig vertrouwd te raken met je nieuwe aanwinst, raden wij je aan om het kussen minstens zeven dagen te proberen. Natuurlijk kan je alle verpakkingen waarin je kussen wordt geleverd verwijderen - alleen met de 'echte' ervaring kan je erachter komen of het kussen voor jou perfect is. 

Retourzending is gratis en we geven je een volledige restitutie - zonder gedoe. Stuur een mailtje met je retourverzoek naar hallo@sleepeve.nl en we sturen je via e-mail een label die je kan afdrukken. Bevestig dit aan de doos van het item (als je niet meer over de originele doos beschikt, verpak het kussen dan zo veilig mogelijk) en neem het naar een UPS-drop-off-punt. Zodra het bij ons is binnengekomen, verwerken we de terugbetaling.

 

30-nachten baby matras proberen

30-nachten baby matras proberen

We geven je 30 nachten om te beslissen of je het baby matras wil houden. Je 30-nachten proefperiode begint wanneer je baby matras is geleverd.

We vragen je om de doos te bewaren tijdens de proefperiode omdat je deze nodig hebt als je het matras terug wilt sturen. Geen zorgen als het baby matras per ongeluk beschadigd is door het dagelijks gebruik, we zullen het nog steeds terug nemen. 

Het terugsturen is gratis en je krijgt het volledige aankoopbedrag terug - zonder gedoe. Je hoeft ons alleen even op te bellen of je kan een mailtje sturen naar hallo@evesleep.nl en je krijgt een label toegestuurd die je op de doos kan plakken. Vervolgens komt onze koerier het pakketje bij je voordeur ophalen of je kan er voor kiezen om het pakket naar een UPS locatie te brengen. 

Veilig bestellen

Gemakkelijk aankopen

Snelle levering