Er is iets misgelopen.

+

Het is niet mogelijk je aanvraag te behandelen.

de plaid

Ons luxe zacht en comfortabel gebreid plaid is gemaakt van 100% puur gewassen katoen - perfect voor het creëeren van dat warme knusse gevoel. De plaid is beschikbaar in grijs en groenblauw en is 135x170cm.

Kleur: groen-
blauw
donker
grijs

79

dat knusse gevoel

We hebben gebruik gemaakt van de fijnste katoen garens en - wanneer samengebreid - hebben we de volledige plaid gewassen voor extra zachtheid. De plaid heeft een royale maat voor goede spreiding en dat heerlijke knusse gevoel.

+

Sublieme zachtheid

  • Het katoen is gewassen nadat dit geverfd is voor superieure zachtheid. Het kan gewassen worden in de wasmachine op 40° en krimpt niet - want we willen natuurlijk niet dat je nieuwe favoriete plaid als een theedoek uit de was komt.
+

Rijke kleuren

  • Je kunt kiezen voor een plaid in grijs, maar we hebben ook een nieuw rijkelijk groenblauw geïntroduceerd - geïnspireerd door de levendige tinten uit India, waar de plaid wordt gemaakt.
+

De perfecte maat

  • De plaid is 130cm x 170cm - gemakkelijk mee te nemen voor een luie avond op de bank en ideaal voor het aankleden van je bed.

VOLLEDIGE SPECIFICATIES

Land van herkomst

Ontworpen in Londen. Gefabriceerd in India.

Samenstelling

100% premium zacht gewassen katoen.

Levering

De plaid wordt direct tot aan de voordeur geleverd met een levertijd van 3 tot 5 werkdagen. Levering is gratis.

Retourbeleid

De plaid kan binnen 30 dagen na aankoop worden geretourneerd. Om het volledige aankoopbedrag retour te ontvangen dient het product ongebruikt en ongewassen in de originele verpakking geretourneerd te worden.

premium kwaliteit

Het verschil tussen een functioneel product en een product waar je van houdt bevindt zich allemaal in de afwerking. Materialen van de beste kwaliteit en zorgvuldig gekozen details zorgen ervoor dat de plaid net dat beetje extra speciaal is.

+

Grof gebreid

  • We hebben verschillende breitechnieken gecombineerd om de plaid een mooie structuur en verfijning te geven. Door de grove breitechniek zorgt de plaid voor warmte in de winter maar ook voor een luchtdoorlatend en ademend gevoel in de zomer. Slim toch?

Veilig bestellen

Gemakkelijk aankopen

Snelle levering