Er is iets misgelopen.

+

Het is niet mogelijk je aanvraag te behandelen.

het katoenen beddengoed

Dit beddengoed is gemaakt van 100% katoen, biedt je onweerstaanbaar comfort en is extreem zacht. Het percal geweven katoen zorgt voor frisse, ademende lakens en de luxueuze lange katoenvezels zorgen ervoor dat het jarenlang meegaat.

+

Gratis levering en uitproberen

 • Gratis levering- We leveren het beddengoed binnen 5 werkdagen rechtstreeks aan huis, helemaal gratis.
 • 30 nachten uitproberen - We geven je maar liefst 30 nachten de tijd om zeker te weten dat het beddengoed goed bij je past.
 • Veilig & duurzaam - Ons beddengoed heeft het OEKO-TEX® keurmerk, dat verzekert dat het zowel veilig te gebruiken als duurzaam geproduceerd is.

Elke set beddengoed bevat een hoeslaken, een dekbedovertrek en twee kussenslopen. Dit is de set die we je aanraden, maar je kunt ook kiezen voor losse producten.

Selecteer hieronder de afmetingen van je bed en wij zorgen voor de rest.

59

Selecteer je maat

Door het kiezen van een set bespaar je

30

het beddengoed set:
fitted sheet

1 x hoeslaken

80x200cm
duvet cover

1 x dekbedovertrek

140x200cm
pillow cases

2 x kussensloop

50x70cm
Ontdek waaruit deze set bestaat.
 • Kussensloop

  vanaf €15

  15

 • Dekbedovertrek

  vanaf €30

  30

 • Hoeslaken

  vanaf €20

  20

het perfecte katoenen beddengoed

Met zoveel verschillende soorten katoenen beddengoed valt het kiezen niet mee. Daarom hebben we één set gecreëerd die zowel zacht, ademend als sterk is.

kwaliteitsweefsel

Het juiste type weefsel in combinatie met de thread count is essentieel voor sterke, ademende lakens. Voor dit beddengoed kozen we voor percal geweven katoen, wat zorgt voor een zachte, ademende en fris aanvoelende stof.

+

Wat is percal geweven katoen?

 • Het percal katoen, waarvan het beddengoed gemaakt is, heeft een hoge weefdichtheid. Dit zorgt ervoor dat het beddengoed zacht, ademend en sterk is.
+

Waarom is hiervoor gekozen?

 • Door de hoge weefdichtheid van de stof, behouden de lakens het zachte gevoel. Daarnaast zorgt de eenvoudige op- en neergaande garenstructuur voor lakens die lang fris blijven. Bovendien zijn de lakens zo gemakkelijk wasbaar.
+Bekijk het weefsel

Percal is een fris, niet-glanzend type weefsel dat koeler aanvoelt dan satijn. Deze manier van weven voor lakens is daarom ideaal in de zomer of als je het 's nachts vaak warm hebt.

perfecte thread count

We kozen bij dit beddengoed voor een thread count die perfect samen gaat met het percal geweven katoen, zodat de lakens extra luxueus en zacht aanvoelen.

+

Wat is thread count?

 • De thread count geeft het aantal draden per 6 vierkante centimeter aan en hiermee de fijnheid van het weefsel.
+

Welke thread count is gebruikt?

 • Het eve beddengoed heeft een thread count van 200, wat het perfecte aantal is om de eigenschappen van het percalkatoen extra goed te benutten.
+

Waarom is hiervoor gekozen?

 • Een hoge thread count betekent niet altijd dat de lakens van betere kwaliteit zijn, aangezien de samengesponnen, geplooide draden binnen één enkele draad regelmatig apart worden meegeteld in de telling. Wij kozen voor een echte thread count van 200 bij dit percalkatoen, wat zorgt voor extreem zachte en lichte lakens die daarnaast ademend en gemakkelijk te strijken zijn.

geen pluis, enkel kwaliteit

Van deze lakens zul je jarenlang plezier hebben, wasbeurt na wasbeurt. Dit komt doordat we gebruik hebben gemaakt van katoen met een langere vezellengte dan gemiddeld.

+

Wat is de vezellengte?

 • De vezellengte is de term die gebruikt wordt om de kwaliteit van de katoenvezels te omschrijven, waaruit het garen bestaat. Hoe langer de vezel, hoe sterker het garen.
+

Welke vezellengte is gebruikt?

 • Dit beddengoed heeft een langere vezellengte en is behandeld en afgewerkt in Portugal – één van Europa's meest prominente locaties voor katoenproductie.
+

Waarom is hiervoor gekozen?

 • De lange vezellengte zorgt ervoor dat de lakens van de beste kwaliteit zijn en jaren meegaan. Om er zeker van te zijn dat ze extra lang meegaan, is het aangeraden de lakens te wassen op 40°C.

Veilig bestellen

Gemakkelijk aankopen

Snelle levering