Er is iets misgelopen.

+

Het is niet mogelijk je aanvraag te behandelen.

het bed

Stijlvol, comfortabel en gebouwd om lang mee te gaan. Het eve bed is ontworpen als perfect platform voor de eve matrassen. Met of zonder hoofdbord, de keuze is aan jou.

+

Gratis gemakkelijke levering

 • Het bed wordt binnen 20 dagen geleverd van maandag tot en met vrijdag, volledig zonder extra kosten.
+

Makkelijke opzet

 • We leveren het bed tot in de kamer naar keuze. Om het makkelijk te maken geven we je de keuze om het bed uit te pakken en de verpakking direct weer mee te nemen. Het bed is zo ontworpen dat dit gemakkelijk in elkaar gezet kan worden met één simpel stuk gereedschap. (Dit leveren we natuurlijk ook mee).
+

5 jaar garantie

 • Je kunt met een gerust gevoel naar bed gaan met onze 5 jaar garantie op het bed frame. Je bent verzekert tegen fabricagefouten en breuken voor de volledige 5 jaar. Zorg er wel voor dat je het aankoopbewijs ergens op een veilige plek bewaart.

Kopen

449

Kopen

549

partials.info_popup.title
partials.info_popup.bullet_1
partials.info_popup.bullet_2
partials.info_popup.description_1
partials.info_popup.description_2
partials.info_popup.description_3

gemaakt met kwaliteit

Ieder onderdeel van het bedframe is zorgvuldig uitgekozen om de best mogelijke kwaliteit te garanderen - hierin maken we geen compromissen. We hebben gekozen voor de beste onderdelen om een frame te creëren dat lang meegaat en het eve matras perfect ondersteunt.

+

Slank en stevig frame

 • Het frame is voorzien van stevige grenen planken voor extra stevigheid en stijfheid. Afgewerkt met poten van essenhout. Dit in combinatie met smalle zijkanten garandeert een chique, eigentijdse uitstraling. We hebben gekozen voor een ruimte van 20 cm onder het bed voor extra opbergruimte.
+

Premium Italiaanse wol cover

 • Het bedframe is gestoffeerd met een mix van Italiaans wol, hierdoor heeft het bed een gladde afwerking die zacht aanvoelt. Het optionele hoofdbord is gestoffeerd met een dempende schuimlaag voor de ultieme ondersteuning en comfort.
+

Vooraf gemonteerde premium latten

 • We hebben gekozen voor een verende beukenhouten lattenbodem om optimale ondersteuning te bieden aan de eve matras. De latten zijn sterk en gemaakt om lang mee te gaan, daarnaast zijn deze iets gebogen voor wat extra vering en bieden ze voldoende ruimte voor luchtcirculatie zodat je eve matras kan blijven ademen. De latten komen als een volledige set - het is dus niet nodig om deze zelf één voor één in het frame te plaatsen, de lattenbodem kan direct in het bed geklikt worden.

Specificaties

Land van herkomst

Het bedframe is ontworpen in Londen en wordt gefabriceerd in Polen.

Cover

Het bedframe is gestoffeerd met een premium grijze wol-blend stof die gemaakt is in Italië.

Frame en hoofdbord

We hebben gekozen voor een stevig dennenhout voor het frame. Het hoofdbord bestaat uit stevig dennenhout in combinatie met MDF en spaanplaat. Dit is gedempt met schuim.

Latten

Het bedframe komt met verende latten die gemaakt zijn van beukenhout. De latten zijn reeds gemonteerd en het frame kan in tweeën gebogen worden.

Poten

De poten van het bed zijn gemaakt van essenhout en afgewerkt met een matte lak.

Veiligheid

Alle gestoffeerde meubelen van eve zijn overeengekomen met de voorschriften van de ‘EN 1725:1998; Domestic Furniture; Beds and Mattresses' vuur- en veiligheidsvoorschrift.

Afmetingen - met hoofdbord

BED MAAT INTERN EXTERN
(met hoofdboord)
EU Double 140 x 200cm H110 x W146 x L209cm
EU King 160 x 200cm H110 x W166 x L209cm
EU Super King 180 x 200cm H110 x W186 x L209cm

Afmetingen - zonder hoofdbord

BED MAAT INTERN EXTERN
(zonder hoofdboord)
EU Double 140 x 200cm H36 x W146 x L206cm
EU King 160 x 200cm H36 x W166 x L206cm
EU Super King 180 x 200cm H36 x W186 x L206cm

simpel in elkaar te zetten

Niemand heeft er behoefte aan om om uren door bijna onleesbare instructies te lezen en al zwetend duizenden stukken bij elkaar te zoeken. Het eve bed frame is makkelijk in elkaar te zetten en zo ontworpen dat alle stukken makkelijk in elkaar passen - geen gedoe of moeite - je hebt slechts één stuk gereedschap nodig en dit leveren we natuurlijk gewoon mee.

+

Eén stuk gereedschap, één handig vakje

 • Eén kleine moersleutel is alles dat je nodig hebt om het bed frame in elkaar te zetten. We hebben een handig vakje in het hoofdbord en aan de achterkant van het bed (wanneer je enkel een platform wilt) gemaakt waar de moersleutel in bewaard kan worden zodat je deze nooit kwijt raakt.
+

Optioneel hoofdbord

 • Wat kies jij? Hoofdbord of geen hoofdbord? Het bed frame is zo gemaakt dat we een simpele keuze bieden. Het hoofdbord is vanaf de grond 110 cm, hiermee heeft het de perfecte hoogte om een statement te maken in de slaapkamer zonder dat dit te aanwezig is. Het is natuurlijk net zo makkelijk en ook iets goedkoper om enkel voor het platform te kiezen wanneer dit de voorkeur heeft.

aankopen is makkelijker dan ooit

Bij eve houden we alles graag simpel. Dit geldt natuurlijk ook voor het snel en gemakkelijk aankopen van onze producten.

+

Gemakkelijke levering

 • Na het plaatsen van je bestelling wordt er contact met je opgenomen vanuit het koeriersbedrijf om een datum te bespreken die voor jou het beste uitkomt. We garanderen een levertijd binnen maximaal 20 werkdagen na het bestellen van het bedframe.
+

Verwijderen van de verpakking

 • Bij het afleveren kun je ervoor kiezen om het bed frame te laten uitpakken door onze koeriers zodat we direct de verpakking weer kunnen meenemen - simpel.
+

De perfecte combinatie

 • Het bed frame is ontworpen om perfect samen te gaan met je eve matras. We hebben gekozen voor latten omdat deze de luchtcirculatie optimaliseren. Omdat deze licht gebogen zijn zorgen ze ook voor wat extra vering om perfecte ondersteuning te bieden voor jouw eve.

beoordeeld 4.7/5 van 1168 reviews

lees meer reviews
Trustedshops logo
211 reviews

Veilig bestellen

Gemakkelijk aankopen

Snelle levering