Er is iets misgelopen.

+

Het is niet mogelijk je aanvraag te behandelen.

het eve bedframe

Slaap in stijl met het eve bedframe. Door de combinatie van stevige eikenhouten poten en de premium Italiaanse wol hebben we een bed gecreëerd van hoge kwaliteit met een eigentijds gevoel. Het bedframe is ontworpen om simpel in elkaar te zetten en is verkrijgbaar in 4 stijlvolle kleuren.

{{ finalPrice }}

GRATIS
LEVERING

ZORGELOOS
RETOUR

5 JAAR
GARANTIE

Volledige specificaties

land van herkomst

Het bedframe is ontworpen in Londen en wordt gefabriceerd in Polen.

cover

De cover van ons bedframe is van wol, gemaakt in Italië.

frame constructie

Spaanplaat/ MDF met een dennen rail constructie en polyester dempende stof (hoofdbord is afgewerkt met PU schuim).

latten

Het eve bedframe bestaat uit 16 latten met een ruimte van 7 cm.

poten

De poten zijn gemaakt van stevig eikenhout en afgewerkt met een matte lak.

veiligheid

Het bedframe is getest op de Europese standaard voor stabiliteit en structurele performance.

zorg en onderhoud

Vlekken verwijderen van de bekleding is absoluut geen probleem, de cover kan echter niet verwijderd worden. We raden aan ten allen tijden een gespecialiseerd schoonmaakproduct voor bekleding te gebruiken. Test altijd het schoonmaakproduct vooraf op gebruik, dit kan het beste worden gedaan op een niet-zichtbaar gedeelte. Volg altijd de richtlijnen van het schoonmaakproduct. Wij raden aan het bedframe regelmatig te stofzuigen met het opzetstuk voor bekleding, let hierbij goed op de binnenkant waar stof makkelijk blijft hangen.

afmetingen - met hoofdbord

AFMETINGEN BEDFRAME AFMETINGEN BINNENKANT AFMETINGEN BUITENKANT 
(met hoofdbord)
Simple 90 x 200 cm H110 x W96 x L209 cm
Double 140 x 190 cm H110 x W146 x L199 cm
Double L 140 x 200 cm H110 x W146 x L209 cm
Queen 160 x 200 cm H110 x W166 x L209 cm
King 180 x 200 cm H110 x W186 x L209 cm

afmetingen - zonder hoofdbord

AFMETINGEN BEDFRAME AFMETINGEN BINNENKANT AFMETINGEN BUITENKANT
(zonder hoofdbord)
Simple 90 x 200 cm H36 x W96 x L206 cm
Double 140 x 190 cm H36 x W146 x L196 cm
Double L 140 x 200 cm H36 x W146 x L206 cm
Queen 160 x 200 cm H36 x W166 x L206 cm
King 180 x 200 cm H36 x W186 x L206 cm
stijlvol in eenvoud

stijlvol in eenvoud

Van de subtiele neutrale tonen van grijs en beige tot het wat meer gewaagde grafiet en marineblauw, het bedframe komt in vier verschillende kleuren en met een optioneel hoofdbord - zo kun je makkelijk de perfecte keuze voor jouw slaapkamer vinden.


De dunne zijkanten en stevige eikenhouten poten geven het bedframe een eigentijdse afwerking, en met 19 cm ruimte onder het bed is er meer dan genoeg opslagruimte, handig toch?

gemaakt met kwaliteit

gemaakt met kwaliteit

We hebben zorgvuldig gekozen voor alle aparte onderdelen van het bedframe om de best mogelijke kwaliteit te garanderen en ervoor te zorgen dat het bed voor een lange tijd meegaat. Het frame is bekleed met super zacht premium Italiaans wol en we hebben het hoofdbord voorzien van een dempende laag voor extra comfort.


Voor een tijdloze stijl en aanvullend comfort bestaat het frame uit een stevige constructie en is voorzien van beukenhouten verende latten. We hebben een kleine buiging aangebracht in de latten zodat deze voor wat extra vering zorgen en een goede luchtdoorstroming toelaten - zo blijft je matras koel en gaat het langer mee.

simpele opbouw

simpele opbouw

Niemand houdt van moeilijke, onleesbare instructies en eindeloze stukken om in elkaar te zetten, daarom hebben we gekozen voor een simpele opbouw van het bedframe. Het frame is voorzien van schroeven, moeren en bouten die vooraf zijn aangebracht zodat je alles met een simpele moersleutel in elkaar kunt zetten. De moersleutel leveren we natuurlijk netjes mee met het frame. Met een gehalveerde opbouwtijd dan elk ander bedframe lig jij voordat je het weet in je nieuwe bed.

gratis levering
Tot snel
Ontdek meer

Onze efficiënte twee-persoons leveringsservice levert het bed tot in de kamer naar keuze, helemaal gratis. Op verzoek nemen ze de verpakking van het bedframe ook direct weer mee terug. De volledige informatie kun je vinden in onze FAQ’s.

zorgeloos retour
We komen het bedframe gratis ophalen
Ontdek meer

Bij eve geloven we dat retourneren net zo makkelijk moet gaan als het aankopen van een product. Wanneer je het bedframe wenst te retourneren bieden we hiervoor 30 dagen de mogelijkheid. Het bedframe dient ongebruikt en in de originele verpakking te worden geretourneerd. De volledige informatie kun je vinden in onze FAQ’s.

5 jaar garantie
We staan voor je klaar
Ontdek meer

Slaap zonder problemen met onze 5 jaar garantie. Dit houdt in dat je bedframe is beschermd tegen fabrieksfouten en breuken voor een periode van vijf jaar. Zorg ervoor dat je het bewijs van de aankoop goed opbergt. De volledige informatie kun je vinden op onze garantiepagina.

nog aan het twijfelen?
We sturen je een voorbeeld
Ontdek meer

Heb je moeite met een kleur kiezen? Geen probleem. Neem contact op met onze klantenservice en vraag voor een kleurengids, zodat je precies weet welke kleur het beste bij je slaapkamer past. 

de eve ervaring

Vind de ideale partners voor jouw eve matras met de rest van ons startpakket.

de eve ervaring

jouw matras is in de winkelwagen

the perfect partners Compliment your new eve mattress with our other great products

Veilig bestellen

Gemakkelijk aankopen

Snelle levering