Er is iets misgelopen.

+

Het is niet mogelijk je aanvraag te behandelen.

de handdoek

Beschikbaar in twee maten met een innovatieve bevestigingsstrip, de eve handdoek gemaakt van 100% premium katoen is de perfecte combinatie van vorm en functie. De handdoek is rijkelijk zacht en tegelijkertijd sterk en duurzaam waardoor iedere ochtend moeiteloos begint.

kleur: wit lichtgrijs

19

dat warme, donzige gevoel

Het zero-twist premium katoen pluche van de handdoek voelt als een warme omhelzing. De handdoek zorgt voor een warm donzig gevoel en is tegelijkertijd stevig waardoor deze lang meegaat.

+

Rijkelijk zacht

  • In tegenstelling tot traditionele handdoeken gebruiken we een zero-twist katoen pluche. Dit verhoogt het oppervlakte gebied van de vezels in de handdoek waardoor deze ongelofelijk zacht aanvoelt en absorberend werkt. Oh, en het is 30% lichter in gewicht. De handdoek is hierdoor een stuk makkelijker mee te nemen tijdens het reizen.
+

Sterk en duurzaam

  • We hebben zorgvuldig gekozen voor super-sterk en duurzame premium katoen vezels, zo blijft de handdoek zacht en donzig, was na was.
+

Sneldrogend

  • Er is niets vervelender dan een vochtige handdoek, daarom hebben we gekozen voor een katoenen pluche die sneldrogend werkt. Het is dus niet langer nodig om je handdoek over de verwarming te hangen na het afdrogen.

Volledige specificaties

Land van herkomst

Ontworpen in Londen, gemaakt in Portugal.

Samenstelling

100% zero-twist premium katoen

Levering

De handdoek wordt gratis direct tot aan de voordeur geleverd.

Retourbeleid

De handdoek kan geretourneerd worden binnen 30 dagen. Voor hygiënische redenen kan een terugstorting van het volledige aankoopbedrag enkel worden uitgevoerd wanneer de handdoek ongebruikt en ongewassen in de originele verpakking wordt teruggestuurd.

prachtige innovatie

Aandachtig ontworpen om er net zo goed uit te zien als dat de handdoek aanvoelt hebben we wat kleine details aangebracht om je een betere en moeiteloze ervaring te geven, iedere ochtend opnieuw.

+

Innovatieve bevestigingsstrip

  • De stoffen strip is aan één lange zijde genaaid waardoor de handdoek veilig rondom het hoofd of de taille gewikkeld kan worden. Door simpelweg de hoek van de handdoek door de lus te halen die wordt gecreëerd door de strip kun je vrij rondlopen zonder dat de handdoek afglijdt.
+

Makkelijk op te hangen

  • Handige grote lussen zorgen ervoor dat de handdoek makkelijk op te hangen is zonder dat gepeuter met kleine lusjes of labels.
+

Wafel details

  • Voor een mooi afgewerkte uitstraling hebben de randen van de handdoek een wafel detail. Dit zorgt voor extra grip waardoor de handdoek niet afglijdt wanneer je deze omslaat.
+

Twee perfecte maten

  • Omdat we bij eve alles graag simpel houden hebben we de handdoeken ontworpen in twee perfecte maten, zonder onhandige tussenmaten.
  • kleine handdoek (50cm x 125cm): de kleinere handdoek is ontworpen met een lengte die langer is dan de gemiddelde hand- of hoofd handdoek. Hierdoor is deze makkelijker rondom het hoofd te bevestigen.
  • badlaken (100cm x 150cm): Met een lengte van 150cm is ons badlaken extra lang waardoor deze gemakkelijk om het hele lichaam gewikkeld kan worden voor een extra warm en donzig gevoel.

Veilig bestellen

Gemakkelijk aankopen

Snelle levering