Deze pagina (samen met de documenten waarnaar op deze pagina wordt verwezen) informeert u over de algemene voorwaarden op basis waarvan we de producten ("Producten") op www.sleepeve.nl ("onze website") aan je leveren. www.sleepeve.nl is eigendom van Eve Sleep PLC. eve is de handelsnaam van eve Sleep Public Limited, een bedrijf dat is geregistreerd in Engeland onder bedrijfsnummer 09261636 en dat is gevestigd op het adres 128 Albert Street, London, NW1 7NE.

Levering

Standaardlevering van het eve matras vanuit Duitsland is gratis. Er komen geen extra kosten bij tijdens het afrekenen.

Levering van de producten vindt plaats op het adres dat je tijdens de bestelling hebt ingevuld. Als je het product op een ander adres wilt laten bezorgen, dan moet je dit per e-mail of telefoon laten weten. Het product wordt bezorgd tot aan de voordeur.

Ervan uitgaande dat de producten worden geleverd op het adres dat je hebt ingevuld tijdens de bestelling (of op een ander adres dat wij schriftelijk hebben bevestigd), worden de producten geacht te zijn geleverd en zijn we niet verantwoordelijk voor het niet leveren van de producten. Wij hoeven niet te controleren of de persoon die de producten accepteert op het adres dat je hebt ingevuld de persoon is die de bestelling heeft gedaan (of iemand die is geautoriseerd om de bestelling aan te nemen).

De producten worden alleen geleverd door ons of door een derde partij die door ons is ingehuurd om namens ons te leveren tot aan de voordeur. Als je hebt gevraagd of de producten elders kunnen worden bezorgd, dan zijn wij of de ingehuurde derde partij niet verantwoordelijk voor eventuele beschadiging van roerende goederen, accessoires of het gebouw (bijvoorbeeld pleisterwerk of metselwerk). Een dergelijke actie wordt uitgevoerd op je eigen risico.

Ophaling

Als je eve matras door ons is bezorgd, maar je bent er niet tevreden mee, dan halen we de matras gratis weer op als je binnen 100 dagen contact met ons opneemt.

Prijs

Onze prijzen zijn in EUR en zijn inclusief van alle belastingen en BTW.

We hebben het recht om de prijzen op al onze producten te wijzigen op elk moment. We zijn niet verplicht klanten hiervan op de hoogte te brengen. De prijs die wordt aangerekend is de prijs die vermeld staat op de site op het moment van afrekenen.

De prijzen omvatten de standaardverzendingskosten, tenzij anders vermeld. Verzendingskosten kunnen aangerekend worden bovenop de aankoopprijs van de gekozen producten, afhankelijk van de opties, geselecteerd door de klant. Deze verzendingskost zal getoond worden onder de rubriek "verzendingskost" bij het afrekenen.

Betaling

Alle producten moeten worden betaald met één van de betaalmethodes die vermeld wordt op onze website. Het bedrag wordt afgeschreven van je credit card, visa card of bankrekening op het moment dat je de bestelling plaatst.

De klant geeft toestemming aan eve om de betaalkaart te gebruiken om zijn of haar bestelling te betalen. Dit betekent wettelijk dat de klant toegang geeft tot voldoende geld om alle kosten geassocieerd met zijn bestelling te betalen. eve kan niet verantwoordelijk gehouden worden voor enig misbruik van de geselecteerde betalingsmethode.

eve heeft het recht elk bestelling of levering op te schorten of te annuleren in geval van een laattijdige, gedeeltelijke of geen betaling.

Het is de verantwoordelijkheid van de klant om het betalingsbewijs op te slaan aan en te printen indien hij of zij dit wilt bijhouden.

Beschikbaarheid van producten

Als een besteld product niet in stock zou zijn, dan zal de klant via e-mail of telefoon verwittigd worden.

Garantie

Gelieve onze garantie pagina te raadplegen https://wwws.sleepeve.nl/garantie.

Ons retour- en ruilbeleid

Je hebt recht op terugbetaling van het aankoopbedrag als je binnen 100 dagen na ontvangst van je matras contact met ons opneemt.

Het kussen, de matrasbeschermer, de donsdeken en het beddengoed kunnen gedurende een periode van maximaal 30 dagen uitgeprobeerd worden.

Intellectuele eigendom

Alle inhoud gepubliceerd op de website met inbegrip van maar niet beperkt tot teksten, commentaren, artikels, illustraties, afbeeldingen, foto's en trademarks zijn wereldwijd beschermd door copyright. Volledige of gedeeltelijke reproductie van deze inhoud is strikt verboden.

Schriftelijke communicatie

Toepasselijke wetgeving vereist dat we sommige informatie of communicatie schriftelijk naar je opsturen. Door onze website te gebruiken ga je ermee akkoord dat de communicatie met ons voornamelijk elektronisch verloopt. Wij nemen contact met je op via e-mail of we bieden je informatie door deze op onze website te plaatsen.

Gebeurtenissen waar we geen controle over hebben

Wij zijn niet aansprakelijk of verantwoordelijk voor het in gebreke blijven of vertraagd uitvoeren van enige contractuele verplichtingen als dit wordt veroorzaakt door gebeurtenissen waar we redelijkerwijs geen controle over hebben (‘overmacht’).

Overmacht heeft betrekking op elk(e) actie, gebeurtenis, niet plaatsvindende gebeurtenis, verzuim, ongeval of andere vorm van overmacht waar we redelijkerwijs geen controle over hebben.

Onze verplichting onder welk contract dan ook wordt geacht te zijn opgeschort gedurende de periode dat er sprake is van overmacht en tijdens deze periode krijgen we extra tijd om aan onze verplichtingen te voldoen. We doen redelijke pogingen om de overmachtssituatie te beëindigen of om een oplossing te vinden waardoor we aan onze contractuele verplichtingen kunnen voldoen ondanks de overmacht.

Ons recht om af te wijken van deze algemene voorwaarden

We hebben het recht om deze algemene voorwaarden van tijd tot tijd te herzien of aan te passen.

Je bent gebonden aan het beleid en de algemene voorwaarden die gelden op het moment dat je je bestelling bij ons plaatst, tenzij we wettelijk of door de overheid verplicht worden om dit beleid of deze algemene voorwaarden aan te passen (in dat geval gelden de wijzigingen voor eventuele eerdere bestellingen), of als we je op de hoogte stellen van de wijzigingen in dit beleid of deze algemene voorwaarden voordat we je de leveringsbevestiging sturen (in dat geval hebben we het recht om ervan uit te gaan dat je de wijzigingen in de algemene voorwaarden accepteert, tenzij je binnen zeven werkdagen na ontvangst van je matras aangeeft dat dit niet het geval is).

Privacy- en veiligheidsbeleid

Om een bestelling te plaatsen is het een noodzakelijk om bepaalde persoonlijke informatie aan ons te verstrekken. Ons beleid en onze procedures met betrekking tot uw persoonlijke informatie kunt u vinden in ons Privacybeleid. Wij zullen alleen uw gegevens gebruiken zoals wordt beschreven in ons privacybeleid.

Wanneer wij niet in staat zijn om onze verplichtingen na te komen, of wanneer deze vertraagd worden, als gevolg van uw keuze om uw persoonlijke gegevens niet aan ons te verstrekken terwijl deze persoonlijke informatie vereist is kunnen wij niet aansprakelijk gesteld worden voor het niet voldoen of vertragen van onze verplichtingen.

Andere voorwaarden

Klanten die een bestelling geplaatst hebben, zijn verondersteld alle informatie over deze producten gelezen te hebben op de productpagina of de FAQ pagina of hebben de klantenservice gecontacteerd als ze vinden dat er informatie ontbreekt.

eve heeft het recht om op elk moment het design, ontwerp, de materialen of elk ander element van zijn producten te wijzigen en zijn klanten hiervan op de hoogte te stellen door deze informatie op de website te plaatsen. Informatie op de website op het moment van het plaatsen van een bestelling, is de juiste en bindende informatie.

eve streeft ernaar de klant zo goed mogelijk te informeren over de essentiële kenmerken van haar producten. De foto's, diagrammen en beschrijvingen van de producten aangeboden op de website zijn indicatief en niet contractueel vastgelegd. Deze foto's en diagrammen zijn zo waarheidsgetrouw mogelijk weergegeven maar gegeven hun digitale weergave, is het mogelijk dat de perceptie van de klant over de digitaal weergegeven producten of service, niet volledig overeenkomt met het product of de service. De klant wordt geacht dit te erkennen en accepteren.

Wetgeving en jurisdictie

Contracten voor de aankoop van producten via onze site vallen onder Britse wetgeving. Elk geschil dat ontstaat uit of dat betrekking heeft op dergelijke contracten valt onder de niet-exclusieve jurisdictie van de rechtbank in het Verenigd Koninkrijk.

Wanneer je een geschil hebt met betrekking tot onze producten of service, contacteer ons dan eerst via hallo@sleepeve.nl en probeer met ons het geschil bij te leggen. Je kan ons ook altijd schriftelijk contacteren op volgend adres: Eve Sleep Public Limited, 128 Albert Street, London, NW1 7NE. In het uitzonderlijke geval dat we het geschil niet onderling kunnen bijleggen, kan je je wenden tot de Online geschillenbeslechting van de Europese commissie via deze site https://webgate.ec.europa.eu/odr/main/index.cfm?event=main.home.show&lng=NL.

100 nachten proberen

Wij bieden je de mogelijkheid om het matras na aankoop 100 nachten thuis te proberen. De 100 nachten gaan in op de dag van bezorging. Als je niet tevreden bent met het matras kun je op elk moment contact met ons opnemen om het matras te laten ophalen. Je aankoopbedrag wordt terugbetaald zodra het matras is opgehaald door de koerier. Jij dient ervoor te zorgen dat je aanwezig bent om het matras over te dragen aan de koerier. Binnen Nederland, België en Luxemburg regelen we dat het matras gratis wordt opgehaald. Je ontvangt het aankoopbedrag terug zodra het matras is opgehaald. Let op: gratis ophalen of retourneren geldt niet voor klanten buiten deze drie landen. Buiten Nederland, Belgïe en Luxemburg geldt de 100 nachten proefperiode wel, maar je krijgt je aankoopbedrag alleen terug als je zelf de ophaalkosten betaalt. Wij behouden ons het recht voor om de proefperiode van 100 nachten te weigeren aan personen die connecties hebben met matrasfabrikanten of matrasmerken.

Kijk voor informatie over onze andere producten in de "Ons retour- en ruilbeleid" sectie.

Kortingscodes

  • Kortingscodes zijn enkel geldig op aankopen die volledig in één keer betaald worden.
  • Er kan slechts 1 kortingscode per aankoop gebruikt worden en deze kortingscodes zijn niet cumuleerbaar met andere acties of codes.